Intretinere aparate aer conditionat. Intretinere aparat aer conditionat. Servicii de intretinere aparate aer conditionat Bucuresti. Preturi si oferte.

Ca orice alt aparat din locuinta noastra ce ne face viata mai usoara, aparatul de aer conditionat are nevoie de intretinere periodica.

Specialistii nostri curata si igienizeaza instalatii de acest tip si va ajuta sa va pastrati un aer curat si proaspat in locuinta. Folosim accesorii si consumabile de calitate inalta, astfel incat ca dumneavoastra sa nu aveti probleme cu aparatul de aer conditionat o perioada indelungata de timp si sa va bucurati de toate functionalitatile acestuia.

Intretinere aer conditionate Bucuresti-Ilfov

Aparatul de aer condiţionat trebuie curăţat frecvent în sezonul cald. Nu e suficient să-I speli doar filtrele, ci să cureţi şi unitatea interioară. De asemenea ai grijă să înlături şi praful depus pe mobilă. Aerul care circulă în încapere ridică praful care pătrunde în căile tale respiratorii. Un aer viciat, plin de praf şi bacterii care proliferează în mediu umed pot produce diverse afecţiuni: oftalmologice, respiratorii şi chiar afecţiuni ale plămânilor. Poţi căpăta rinite, alergii, pneumonii etc.

Suntem disponibili in toate sectoarele din Bucuresti, raspundem prompt solicitarilor si actionam in cel mai scurt timp!

Alege un serviciu de calitate de intretinere pentru aerul conditionat!

Lucram zilnic intre orele 8:00-24:00!

Intretinerea aparatelor de aer conditionat presupune:

Curatarea filtrelor este o conditie esentiala pentru ca aparatul de aer conditionat sa aibe eficienta ridicata (controlul filtrelor de aer trebuie facut la 6 luni, iar in cazul mediilor poluante se va face trimestrial). Vezi oferte.

Curatarea aparatului de aer conditionat verificandu-se:

  • existenta eventualelor oxidari;
  • starea de curatenie a vaporizatorului (aceasta realizandu-se cu ajutorul compresorului de aer, iar igienizarea acestuia se face cu ajutorul unui spray antibacterian);
  • in cazul unitatii externe daca bateria este infundata cu diverse resturi si impuritati;
  • starea de curatenie a componentelor unitatii interne si a celei externe;
  • diagnosticarea starii de functionare a unitatilor interna si externa prin verificarea compresorului, starea traseului frigorific, parametrilor agentului frigorific, starea racordurilor.

Suntem disponibili pentru intretinere aer conditionat in toate sectoarele din Bucuresti!

Contacteaza-ne acum si vom interveni in cel mai scurt timp.

Emailavantajsofia@gmail.com

Telefon0773781840