Servicii instalare aer conditionat. Instalare aer conditionat Bucuresti. Servicii instalare aer conditionat, reparatii aer conditionat, incarcare cu freon.

Vine vara! si nu ai reusit sa achizitionezi un aparat de Aer conditionat, Iata cum sa-ti pregatesti locuinta pentru anotimpul calduros!

Avantaj Sofia va ofera cele mai bune servicii de instalare aer conditionat la cel mai mic pret, oriunde in Bucuresti si in imprejurimi. Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor.

La noi gasiti oricand un frigotehnist specializat in instalare si reparatii aer conditionat in Bucuresti: sectroul 1, 2, 3, 4, 5, 6. Serviciul de instalare cu personal calificat este disponibil pentru dumneavoastra.

Oferim servicii de climatizare si ventilatie, folosind cele mai bune materiale si tot o data, venim cu sfaturi pentru achizitia echipamentului dumneavoastra de Aer Conditionat, ce va fi ales corespunzator cerintelor .

Servicii de instalare aer conditionat sau igienizare aer conditionat in doar 2 ore in orice locatie din Bucuresti. Instalarea aparatului de aer conditinat si igienizarea sunt efectuate de ingineri cu experienta.

Instalare si intretinere aer conditionat:

  • montam orice model de aparat de aer conditionat;
  • mutam aparate de aer conditionat dintr-o locatie in alta;
  • efectuam reparatii pentru diferite tipuri de modele;
  • facem verificari periodice ale lichidului de racire;
  • rezolvam orice alte probleme legate de aparatele de aer conditionat.

Indiferent de model si indiferent de tipul de lucrare ce implica un aparat de aer conditionat sau un sistem de racire al unei cladiri, ne poti chema.

Dupa efectuarea montajului de aer conditionat in locul stabilit de comun acord. Vom pornii aparatul si va vom explica functiile acestuia si modul cel mai econom de utilizare.

Daca ati gasit un aparat de aer conditionat care indeplineste cerintele cautate de dumneavoastra. Puteti sa ne sunati si vom raspunde foarte rapid in vedere efactuarii de montaj aer conditionat.