Oferte Instalare aer conditionat Bucuresti. Oferte montaj aer conditionat. Alege cele mai bune oferte pentru instalare aer conditionat Bucuresti.

Membrii echipei noastre au vechime si experienta considerabila in domeniul instalarilor de aere conditionate.

Dorim sa ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea, rapiditatea termenelor de executie si acoperirea unei game cit mai complete de servicii, astfel incat odata inceputa lucrarea, sa putem rezolva toate problemele tehnice.

Pe masura ce anotimpul calduros ocupa tot mai mult timp intr-un an calendaristic, iar temperaturile ating tot mai des sau chiar depasesc pragurile caniculare, montarea unui aer conditionat in locuinta apare ca o necesitate curenta, in viata de zi cu zi.

Mai ales ca astazi, mai mult ca niciodata, prin prisma activitatilor desfasurate, oamenii petrec tot mai mult timp in birouri, institutii, locuinte si alte spatii inchise.

De ce Avantaj Sofia:

  • Garantie lucrare;
  • Calitate superioare a muncii prestate;
  • Preturi accesibile;
  • Servicii complete termice si sanitare;
  • Interventii rapide si non-stop.

Servicii complete pentru aerul conditionat:

Oferim consultanta in vederea alegerii tipului de echipament si instalarii, pentru o functionare in parametrii normali si randament maxim.Pentru suport online si telefonic, costurile vor fi zero.

Oferte

  • Instalare aer conditionat 9-12 000 BTU – 250 lei 320 lei manopera
  • Montaj aer conditionat 18000 BTU – 350 lei 670 lei manopera
  • Montaj aer conditionat 24000 BTU – 500 lei  730 lei manopera

Suntem disponibili in toate sectoarele din Bucuresti!

Nu reusiti sa gasiti o Echipa de Montaj Aer Conditionat? Noi venim in ajutor cu oferte si cu preturi in functie de cerintele fiecarui client in parte.

Nu trebuie decat sa sunati si sa ne cereti ajutorul, iar noi vom trimite cat mai rapid cea mai buna echipa de experti in domeniu. Aceasta va va asigura servicii de inalta calitate, astfel incat dumneavoastra sa utilizati imediat si fara probleme aparatul de aer conditionat.

Emailavantajsofia@gmail.com

Telefon0773781840