Mentenanta Aer Conditionat Bucuresti. Mentenanta aparate Aer Conditionat in Bucuresti si Ilfov. Garantie Lucrare. Cele mai bune preturi.

Mai bine sa previi, decat sa repari! Aceasta afirmatie este valabila in aproape orice situatie, inclusiv atunci cand vine vorba despre aparatul de aer conditionat.

Oferim servicii complexe de mentenanta pentru unitatea interioara, care includ curatarea filtrelor, a vaporizatoarelor si a aripioarelor ventilatorului, indreptarea fantelor indoite si stabilirea starii generale de functionare a unitatatii.

Mentenanta

Avantaj Sofia  ofera servicii de intretinere , mentenanta aer conditionat in Bucuresti pentru orice aparat de aer conditionat, cat si pentru post-garantie.

Personalul nostru specializat in domeniul intretinerii sistemelor, se ghideaza dupa motto-ul “Mai bine previi, decat sa repari.”, scutind astfel clientul de costuri mai mari in viitor, in cazul unei defectiuni majore.

Asiguram mentenanta si pentru unitatea exterioara, care presupun stabilirea starii generale de functionare, verificarea presiunii agentului refrigerant, verificarea gradului de curatenie a condensatorului si verificarea compresorului.

Mentenanta aerului conditionat are un rol extrem de important, generand o serie de avantaje:

  • Diminueaza riscul de imbolnavire;
  • Prelungeste durata de functionare a aparatului;
  • Scade costurile pe termen lung.

Oferim servicii de mentenanta/reparatii aer conditionat in Bucuresti si zonele limitrofe, luand in calcul mai multi factori (model, BTU, spatiul in care este amplasat, etc).

Mentenanta periodica si service-ul aparatelor de aer conditionat se pot face in baza unui contract ce se poate negocia in functie de nr. de echipamente de aer conditionat pe care le detineti.

Cere oferta mentenanta aer conditionat

Verificarea sistemelor, atat in perioada garantiei, cat si dupa ce aceasta a expirat, asigura o durata de viata mai lunga a aparatelor, investitia dumneavoastra avand un cost minim.

Astfel, prin intretinerea aparatelor se elimina neplacerile cauzate de o functionare necorespunzatoare si se mareste fiabilitatea de functionare.

Prin schimbarea la timp a unor componente “mici” cu costuri minime se evita o interventie “in regim de urgenta” cu costuri mult mai mari.

Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si, intr-un final, bacterii si alte microorganisme care va pot afecta sanatatea.

Acest lucru se intampla indiferent de marca sau de performantele aparatului.

Totusi, aerul conditionat este o mare necesitate si in cazul in care este realizata o inspectie periodica orice potentiala neplacere este evitata.

Lucram zilnic intre orele 8:00-24:00!

Suntem disponibili  in toate sectoarele din Bucuresti!

Contacteaza-ne acum si vom interveni in cel mai scurt timp.

Emailavantajsofia@gmail.com

Telefon0773781840